Όροι και προϋποθέσεις

Καλωσορίσατε στο party-box.gr
Το party-box.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «Κ. ΜΑΝΩΛΗΣ-Ε.ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ ΟΕ» (ΑΦΜ 099961402 Δ.Ο.Υ. Ι.Δ. ΑΘΗΝΩΝ) με κατοχυρωμένο εμπορικό τίτλο και σήμα το «Party Box».

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να καταργεί όρους συναλλαγής ή να τροποποιεί αυτούς. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από της αναρτήσεώς τους στην ιστοσελίδα μας και κάθε συναλλαγή η οποία θα πραγματοποιείται από της αναρτήσεώς τους και εφεξής θα θεωρείται ότι γίνεται ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους συναλλασσομένους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν καθυστερήσεις, διακοπές ή ελαττώματα της ιστοσελίδας ή για την διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών τρίτων στο διαδίκτυο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανιστεί με ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή χωρίς ιδιαίτερη ένδειξη που να την δικαιολογεί επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας ή για την επικοινωνία με αυτούς. Οι πελάτες με μόνη τη χρήση της ιστοσελίδας μας παρέχουν στην εταιρία τη συναίνεσή τους για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων δικαιουμένων σε κάθε στάση της μεταξύ μας συνεργασίας να ασκήσουν εγγράφως το δικαίωμα αντιρρήσεως (αρ. 13 ν. 2472/97). Άρση της προστασίας αυτής επιτρέπεται μόνο όπου προβλέπεται από το νόμο.

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από το διαδικτυακό μας κατάστημα παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συναλλαγής που θα βρείτε στις «Συχνές ερωτήσεις». Οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγής  όπως αυτές ορίζονται στο νόμο και στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά η οποία τυχόν θα προκύψει σε οποιοδήποτε στάδιο της μεταξύ μας συναλλαγής  αποκλειστικά αρμόδια θα είναι  τα Δικαστήρια της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείται με οποιοδήποτε από τους όρους συναλλαγής  της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να μην την χρησιμοποιείται.

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση, υπόδειξη ή παράπονό σας ή για οποιαδήποτε συνεργασία ή διαφήμισή σας είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρας 10:00 μέχρι 14:00 στο τηλέφωνο 210 2589911. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: sales@party-box.gr

ΣΥΧΝΕΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.  Τρόπος Παραγγελίας
Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Πατήστε  την ένδειξη “Εγγραφή” και συμπληρώστε όλα τα πεδία τα οποία αναφέρονται στην καρτέλα  (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail επικοινωνίας). Η  αναγραφή των απαραίτητων στοιχείων εγγραφής γίνεται μόνο κατά την πρώτη συναλλαγή σας με το Party Box, για τις επόμενες συναλλαγές σας απλώς ****** θα πατάτε “Σύνδεση” και θα κάνετε είσοδο με το email και το κωδικό σας  *****

Επιλέξτε από τον σχετικό κατάλογο ένα- ένα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και  πατήστε κάθε φορά το πεδίο “Προσθήκη στο καλάθι”.

Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε “Εμφάνιση Καλαθιού” για να ελέγξετε τα προϊόντα και στη συνέχεια πατήστε “Αγορά”.

Επιλέξτε στη συνέχεια τον «Τρόπο πληρωμής», τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας και συμπληρώστε τυχόν «σχόλια παραγγελίας».

Στην συνέχεια αναμείνατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει  εντός προθεσμίας 48 ωρών e-mail  επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε και έξοδα αποστολής. Ελέγξτε προσεκτικά τις εγγραφές σε αυτό και επικοινωνήστε άμεσα με αντίστοιχο e-mail  αν αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα ή αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην παραγγελία σας.

2. Συμπληρωματική παραγγελία
Μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας ή να υποβάλλετε μία καινούργια (ώστε να τις παραλάβετε μαζί και να αποφύγετε διπλά έξοδα αποστολής) αν κάνετε την συμπληρωματική παραγγελία σας το αργότερο εντός 24 ωρών  μετά την πρώτη παραγγελία σας.
Στα σχόλια της συμπληρωματικής παραγγελίας θα πρέπει να αναφέρετε και τον κωδικό της πρώτης σας παραγγελίας.
Η συμπληρωματική παραγγελία σας θα αντιμετωπίζεται ως νέα παραγγελία και η ελάχιστη ποσότητα σε μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης θα είναι 20τεμ και στα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης ή πάρτυ 10τεμ.

3. Επιστροφή Παραγγελίας / Υπαναχώριση
Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με δικά σας έξοδα, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα. Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email sales@party-box.gr ή τηλεφωνικά στο 2102589911. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας επιστρέψει τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε από για την υπαναχώρηση.

4. Ελαττωματικό Προϊόν
Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τα προϊόντα να φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Αν παρ’ όλα αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, επικοινωνήσετε μαζί μας στο email sales@party-box.gr ή τηλεφωνικά στο 2102589911 και εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής (εξαιρείται το κόστος αντικαταβολής) και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την αλλαγή/αντικατάσταση του προϊόντος, στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, θα σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.

Χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας
Ο χρόνος ετοιμασίας  (και όχι αποστολής) της παραγγελίας για όλα τα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

5.  Τρόποι πληρωμής

Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

#5.1 Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με μετρητά, με την παράδοση της στο χώρο σας με αντικαταβολή. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2.50€.

Για εκτέλεση παραγγελίας σας που αφορά προσωποποιημένα προϊόντα όπως, αυτοκόλλητα για μεταλλικά κουτάκια, προσκλητήρια, σουπλά, κ.τ.λ. θα πρέπει άμεσα με την τοποθέτησή της να καταθέσετε σε έναν από τους γνωστοποιούμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας ποσό ίσο με το 50% της αξίας της παραγγελίας σας, και να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με FAX στο τηλέφωνο 210 2589912 ή στο email: sales@party-box.gr Εξόφληση του υπολοίπου της αξίας της παραγγελίας σας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας.

#5.2 Τραπεζική κατάθεση / e-banking
Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση / e-banking»
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας

*** Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε τον ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN GR8201720710005071047044149
Αριθμός Λογ.: 5071047044149
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. – ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε. Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΙΒΑΝ GR7202604730000620200022716
Αριθμός Λογ.: 00260473620200022716
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. – ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε. Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN GR5401401590159002002006890
Αριθμός Λογ.: 159002002006890
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. – ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε. Ο.Ε.

Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε με FAX στο τηλέφωνο 210 2589912 ή στο email: sales@party-box.gr . Το ποσό αυτό της κατάθεσης δεν είναι άμεσα αναλήψιμο αλλά δεσμεύεται για χρονικό διάστημα 48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται μετά την αποστολή του επιβεβαιωτικού e-mail της εταιρίας μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εκτέλεση της παραγγελίας. Οι παραγγελίες που δηλώνονται με τραπεζική κατάθεση θα κρατούνται σε εκκρεμότητα δεκαπέντε (15) ημέρες μέχρι να εξοφληθούν. Μετά το πέρας των 15 ημερών αν δεν έχουν εξοφληθεί θα ακυρώνονται.

#5.3 Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Viva Payments. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Viva Payments όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

#5.4 Paypal
Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal, μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές site πληρωμών και θα εισάγετε με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Για να κάνετε χρήση του Paypal δεν είναι απαραίτητο να γίνεται μέλος σε αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της paypal www.paypal.com

6.  Παράδοση προϊόντων
Η παραγγελία σας εκτελείται με την αποστολή της με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier της Γενικής Ταχυδρομικής.

Άμεσα, με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με την εταιρία Courier είναι ασύμφορη λόγω μεγάλου όγκου του αντικειμένου τότε οι παραγγελίες ενδέχεται να αποσταλούν με διαφορετικό μέσο, όπως:  Μεταφορικές Εταιρίες (κυρίως για προορισμούς νήσων), ΚΤΕΛ, κ.α. σε κάθε προορισμό εντός Ελλάδας.
Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση των προϊόντων στις μεταφορικές εταιρίες για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή αυτών  από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας.

Οι αποστολές με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.
Οι αποστολές με διαφορετικό μέσο συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

 ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  Παράδοση απο το Pary Box Delivery (Μόνο για Αθήνα-Πειραιά ) 

Τώρα μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον διανομέα του Pary Box.

Η υπηρεσία μας υποστηρίζετε σε περιοχές Αθήνα και Πειραιά με έξοδα παράδοσης 2,50 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους και χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής.

Οι παραδόσεις μας γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 μέχρι της 17:00.

Για αγορές άνω των 80€ σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής. Αφορά αποστολές εντός Ελλάδας.

Η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80€ ΔΕΝ αφορά αντικείμενα βαριά και σε μεγάλες ποσότητες όπως: βαζάκια, γυάλινα μπουκαλάκια, γυάλινοι δοκιμαστικοί σωλήνες, κ.τ.λ.

Ενδεικτικές τιμές
για όλη την Ελλάδα:
5 κιλά      2,50
10κιλά    10,30
15κιλά    16,50
20 κιλά   22,70
25κιλά    28,90

για Κύπρο :
έως 2 κιλά  15,00€
έως 5 κιλά   26,00
6 έως 10 κιλά 45,00€

Αντικαταβολή για Κύπρο 4,00€

7.  Χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο Party Box τις εργάσιμες ημέρες συνήθως διεκπεραιώνονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.
Για τα παρακάτω προϊόντα η ανωτέρω προθεσμία παρατείνεται μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας ως ακολούθως:

  • Προσκλητήρια: 10 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή e-mail έγκρισης της μακέτας.
  • Μπομπονιέρες: 15-30 εργάσιμες ημέρες.
  • Λαμπάδες και κεριά γάμου: 15-20 εργάσιμες ημέρες.
  • Ξύλινα κουτιά, βαλίτσες, τσάντες βάπτισης και ξύλινοι καλόγεροι: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.
  • Μπισκότα και γλυκά: 20-25εργάσιμες ημέρες.
  • Οι αποστολές με την ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.
  • Οι αποστολές με ΕΛΤΑ συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις με courier γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 18.00.

8.  Προϊόντα σε έλλειψη
Προσπαθούμε συνεχώς για να υπάρχουν διαθέσιμα σε απόθεμα προϊόντα. Αν κάποια από τα προϊόντα που επιθυμείτε βρίσκονται σε έλλειψη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα για το πότε θα είναι διαθέσιμα.
Προϊόντα διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω e-shop
Τα προϊόντα με σήμα διατίθενται μόνο από το e-shop της εταιρείας μας και δεν θα τα βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

9.  Ασφάλεια συναλλαγών
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία Viva Payments. Μέσω του VIVA Payments μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους χρεωστική και πιστωτική κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφελείστε διπλά και από τα πολύ χαμηλά κόστη/προμήθειες της υπηρεσίας, αλλά και από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.

Το party-box.gr δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για το λόγο αυτό πρέπει να καταχωρείτε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείται για τις μεταξύ μας συναλλαγές.